Festivalgasten

Graham Annable - (van 28 februari tot 05 maart 2017)
Graham Annable

Regisseur

Graham Annable genoot een klassieke animatieopleiding aan het Sheridan College van Toronto en zette zijn eerste stappen in de realisatie van een langspeelfilm als co-regisseur van The Boxtrolls, samen met Anthony Stacchi. Hij werkte eerst tien jaar voor LucasArts, waar hij diverse videogames ontwikkelde. Nadien werkte hij voor Chuck Jones, Nickelodeon en Walt Disney Productions.. Vervolgens stapte hij over naar LAIKA, waar hij als storyboarder meewerkte aan Coraline en Paranorman. Aan hem danken we ook de « comic book » serie Grickle, waarvan hij korte animatiebewerkingen voor Youtube maakte.

Didier Brunner - (van 04 tot 05 maart 2017)
Didier Brunner

Producent

Doctor in de Kunstgeschiedenis en filmmaker Didier Brunner stapt met de oprichting van Trans Europe Films in 1987 over naar productie. In 1994 richt hij Les Armateurs op, het productiehuis dat internationale successen als Kirikou et la sorcière, Les Triplettes de Belleville , Brendan and the Secret of Kells, Ernest et Célestine en Allez raconte maakte. In 2014 verkoopt hij zijn aandelen in Les Armateurs en richt hij Folivari op, die de serie Ernest et Célestine la Collection maakte en die op dit ogenblik twee langspeelfilms in de pipeline heeft.

www.folivari.com

Ivan Cappiello - (van 27 februari tot 01 maart 2017)
Ivan Cappiello

Regisseur

Ivan Cappiello was aanvankelijk cartoonist, colorist en illustrator. Hij maakte zichzelf vertrouwd met 3D CGI en maakte in 2005 de serie Manara Love Pills. Hij was coscenarist en realisator van de televisiefilm Il Piccolo Sansereno- Il Mistero dell'Uovo di Virgilio, waarvoor hij ook de visuele 3D-effecten leidde, en werkte vervolgens voor Mad Film als hoofd van de animatie en de 3D CGI-effecten van L'Arte della Felicita. Hij is op dit ogenblik coscenarist en coregisseur van La Gatta Cenerentola.

www.madinnaples.com/

Jericca Cleland - (van 26 februari tot 06 maart 2017)
Jericca Cleland

Animator - Dop - Regisseur

Na bij Pixar de knepen van het vak te hebben geleerd (Finding Nemo), werkt Jericca Cleland op dit ogenblik voor de Nørlum studio’s in Denemarken. Zij werkte ook mee aan de langspeelfilms Arthur Christmas (voor Sony / Aardman)  en Ballerina. Cleland is bedreven in het schrijven, realiseren en creatief superviseren van animatiefilmprojecten en zij voelt zich thuis in alle mogelijke media, televisie of bioscoop, 2D en 3D animatie, kortfilm of langspeler, animatie of live action.

www.jc-creative.com

Arthur De Pins - (van 03 tot 05 maart 2017)
Arthur De Pins

Stripauteur - Regisseur

Na een opleiding animatie aan de Ensad (École nationale supérieure des Arts Décoratifs) in Parijs, maakte Arthur de Pins behalve Géraldine en La révolution des Crabes diverse kortfilms, televisieseries of reclamefilmpjes. Hij lanceerde zich ook in het stripverhaal met de series Péchés Mignons, La Marche du crabe en Zombillénium. De Pins is ook actief als illustrator voor reclame en pikante boekjes... Hij werkt op dit ogenblik aan een langspeelfilmversie van zijn serie Zombillenium, waarvoor hij sinds 2013 samenwerkt met coregisseur Alexis Ducord.

www.arthurdepins.com

Donato Di Carlo - (van 28 februari tot 03 maart 2017)
Donato Di Carlo

Producent - Regisseur

Donato Di Carlo is regisseur, animator en verantwoordelijke postproductie. Hij maakte tal van kortfilms en reclamespots, waarna hij een van de medeoprichters werd van de Dadomani studio, die vandaag grote faam geniet voor haar beeld-per-beeld animatie.


Donato vervolmaakte zich verder in animatie, illustratie en beeldtaal via diverse opleidingen. Als muzikant is hij een autodidact.

www.dadomani.com

Rémi Durin - (van 24 februari tot 05 maart 2017)
Rémi Durin

Producent - Jury - Regisseur

Na zijn master animatiefilm aan het Brusselse La Cambre sloeg Rémi Durin de handen ineen met drie ex-studiegenoten. Samen richtten zij l’Enclume op, aanvankelijk een kunstenaarscollectief, sinds 2013 een animatiestudio, met producties als Le Parfum de la carotte (2013) en La Licorne (2016). Sinds 2009 doceert Rémi Durin aan de Haute École Albert Jacquard in Namen.

www.enclume-animation.com

Dominique Frot - (van 24 tot 25 februari 2017)
Dominique Frot

Actrice

Na een opleiding aan het Conservatoire National d’Art Dramatique in Parijs én aan de École Normale Supérieure de Musique in Paris werkte Dominique Frot in het theater met gereputeerde regisseurs als Luc Bondy, Peter Brook, Robert Wilson, François Orsoni en Hubert Colas.


Als filmactrice werkte zij met Alexandre Bustillo en Julien Maury, Bertrand Van Effenterre, Werner Schroeter, Roland Joffé, Cédric Klapisch, Romain Goupil, Claude Chabrol, Didier Le Pêcheur, Jean-Michel Carré, Manuel Poirier, Robert Enrico, Gérard Oury en Claude Miller. Zij leende haar stem aan Louise in de openingsfilm Louise en hiver van Jean-François Laguionie.

www.dominiquefrot.com

Patrick Imbert - (van 04 tot 05 maart 2017)
Patrick Imbert

Animator - Regisseur

Patrick Imbert genoot een opleiding aan Les Gobelins en begon zijn loopbaan als illustrator en animator, o.a. voor de langspeelfilm Corto en Sibérie. Vanaf 2007 werd hij supervisor en vervolgens directeur animatie voor langspeelfilms als Ernest et Célestine en Avril et le monde truqué. Hij stapte over naar Folivari, waar hij samen met Benjamin Renner werkt aan Le Grand Méchant Renard, drie TV specials naar de gelijknamige stripreeks van Renner.

www.folivari.com

Kaspar Jancis - (van 01 tot 03 maart 2017)
Kaspar Jancis

Animator - Regisseur

Rocker en illustrator Kaspar Jancis werd geboren in Tallinn in 1975. Piano is al zijn achtste korte animatiefilm. Hij werkt op dit ogenblik aan een eerste langspeelfilm : Morten and the Ship of Fools, waarvan de release voorzien is voor 2017. Enkele jaren geleden bedacht hij verhaaltjes voor kinderen die hij illustreerde met poppen. Hij liet zich daarbij sterk inspireren door het werk van Lewis Carroll, Wes Anderson, Jean-Pierre Jeunet en Henry Selick.

www.joonisfilm.ee/film-makers/337-2?lang=en

Jeroen Jaspaert - (van 02 tot 06 maart 2017)
Jeroen Jaspaert

Animator - Jury - Regisseur

Jeroen Jaspaert genoot een opleiding 2D-animatie aan de Media and Design Academy in Genk en aan het Saint Martins College of Art and Design in Londen, waar hij sedert 2001 ook werkt. Na talrijke reclamespots wijdde hij zich in 2012 aan fictie met de serie Bing en de kortfilm Stick Man, die allebei internationaal goed scoorden. Op dit ogenblik bouwt hij zijn carrière verder uit met scenario’s en films bij Magic Light Pictures.

Jean-François Laguionie - (van 24 tot 28 februari 2017)
Jean-François Laguionie

Animator - Regisseur

Na zijn studie vrije grafiek en theater maakte Jean-François Laguionie tussen 1964 en 1972 zijn eerste films bij Paul Grimault. In 1984 richtte hij zijn eigen studio op, La Fabrique, waarvan hij tot 2000 codirecteur was. Hij maakte negen kortfilms, waaronder La Demoiselle et le Violoncelliste, (Grand Prix Annecy 1964) en La Traversée de l'Atlantique à la rame (1978, Palme d'Or Cannes, César voor beste korte animatiefilm) en 4 langspeelfilms, waaronder het veelbekroonde Le Tableau (2011).

www.laguionie.com

Sébastien Laudenbach - (van 01 tot 05 maart 2017)
Sébastien Laudenbach

Regisseur

Illustrator en filmmaker Sébastien Laudenbach maakte zeven korte animatiefilms, waaronder Des Câlins dans les cuisines en Vasco, allebei genomineerd voor een César. Zijn eerste langspeelfilm, La Jeune Fille sans mains tekende hij volledig met de hand en realiseerde hij helemaal in zijn eentje. Laudenbach is sinds 2001 docent aan de Ecole Supérieure des Arts Décoratifs (EnsAD). Hij ontwerpt ook generieken en affiches voor films en festivals.

www.vimeo.com/sebastienlaudenbach

Anik Le Ray - (van 25 tot 28 februari 2017)
Anik Le Ray

Scenarist

Anik Le Ray is al sedert jaren naaste medewerker van Jean-François Laguionie. Zij was coscenarist van L’Ile de Black Mor en leverde verhalen en scenario’s voor diverse animatiefilms, waaronder Le Tableau, Kérity, la maison des contes en TV-specials die geselecteerd werden voor de Cartoon d’Or of prijzen wonnen op het festival van Annecy en andere internationale festivals: Un cadeau pour Sélim, L’oiseau Do, Le Petit Wang, L’Ange-Tirelire, Alpha-Beta... Zij schrijft ook kinderboeken en werkt als directeur scenario.

www.anikleray.fr

Chiara Magri - (van 28 februari tot 03 maart 2017)
Chiara Magri

Professor

Chiara Magri’s carrière in de wereld van de animatiefilm begint onder de vleugels van de ASIFA (Association Internationale du Film d’Animation). Zij stelde programma’s en tentoonstellingen samen voor de Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea in Turijn. Zij doceert geschiedenis van de animatiefilm, schrijft bijdragen voor gespecialiseerde publicaties (Storia del cinema d'animazione, Gianni Rondolino), en zetelt vaak in internationale jury’s. Sinds 2002 is zij coördinator van de afdeling animatiefilm van het Centro sperimentale di cinematografia in Turijn.

www.cscanimazione.it/

Roger Mainwood - (van 03 tot 05 maart 2017)
Roger Mainwood

Animator - Regisseur

Roger Mainwood begon zijn carrière als animator bij Halas and Batchelor. Vervolgens ging hij aan de slag bij TVCartoon, waar hij de onsterfelijke Snowman animeerde, bekroond met een Oscar en een BAFTA. Daarna volgden The Tailor of Gloucester (1993) en The Wind in the Willows (1995) en verzorgde hij bewerkingen van het werk van Beatrix Potter en televisieseries voor de BBC. In 2007 ging hij de uitdaging aan voor een animatiefilmversie van Raymond Briggs’ Ethel and Ernest.

www.rogermainwood.wordpress.com

Taro Maki - (van 28 februari tot 02 maart 2017)
Taro Maki

Producent

Maki Taro, geboren in Gifu in 1955, studeerde in 1977 af aan de universiteit van Waseda en trad in dienst bij Tohokushinsya Film. In 1990 stapte hij over naar Pioneer LDC. Zeven jaar later, in 1997, richtte hij productiehuis GENCO op. Zijn voornaamste producties: Patlabor The Movie, Tenchi Muyo!, Millenium Actress, A Tree of Palm, Azumanga Daioh, Tokyo Godfathers, Honey and Clover, Nodame Cantabille, Highschool D×D, Sword Art Online.

Andrea Martignoni - (van 27 februari tot 02 maart 2017)
Andrea Martignoni

Moderator - Muzikant

Musicoloog en animatiefilmhistoricus Andrea Martignoni verzorgde de soundtrack voor heel wat animatiefilms van o.a. Blu, Pierre Hébert en Villoresi. Hij is docent aan de universiteit van Milaan en geeft masterclasses, lezingen en workshops over de klankband van een animatiefilm. Hij lag mee aan de basis van DVD-collectie "Animazioni", die de hedendaagse Italiaanse animatiefilm promoot. Hij is ook co-organisator van het festival AWAS! in Kuala-Lumpur.

Reza Memari - (van 03 tot 05 maart 2017)
Reza Memari

Regisseur - Scenarist

Scenarist, regisseur en monteur Reza Memari behaalde een diploma marketing en begon te werken in de videogame sector. Vervolgens begon hij te werken als monteur voor film en televisie. Zijn scenario voor Richard The Stork werd in 2009 genomineerd voor Beste Duitse animatiescript op het festival van de animatiefilm van Stuttgart. Hij co-regisseerde en monteerde de film en werkt op dit ogenblik aan een aantal langspeelfilmprojecten, waaronder een vervolg op Richard the Stork.

www.memari.net

Mirai Mizue - (van 27 februari tot 05 maart 2017)
Mirai Mizue

Animator - Regisseur

Mirai Mizue, geboren in Tokyo in 1981, tekende al toen hij drie was. Na een opleiding animatie aan de Tama Art University liet hij zich in 2007 opmerken met zijn film Lost Utopia. Sedertdien is Mizue thuis op alle mogelijke festivals, ofwel als programmator, ofwel om zijn eigen films voor te stellen (Modern, 2010, Wonder, 2012, …). Ondertussen blijft hij in Japan, waar hij lid is van de Japan Animation Association (JAA), actief als animator en tekenaar.

www.miraifilm.com

Christine Polis - (van 24 februari tot 05 maart 2017)
Christine Polis

Jury - Animator

Nadat zij afstudeerde aan de ENSAV-La Cambre in Brussel, werkte Christine Polis meer dan vijftien jaar mee aan Europese beeld-per-beeld animatiefilms (Ma vie de Courgette, Panique au Village, Sunday Drive, Les Pécheresses, …). Zij werkte als animator, rekwisiteur, decorateur en rigger, maar vooral in het onderhoud en de constructie van poppen. 


Op dit ogenblik maakt zij deel uit van het team dat de poppen voor de nieuwe langspeelfilm van Wes Anderson verzorgt.

www.christinepolis.com

Benjamin Renner - (van 04 tot 05 maart 2017)
Benjamin Renner

Animator - Stripauteur - Regisseur

Nadat hij het diploma Toegepaste Kunsten – Striptekenen behaalde aan de academie voor Schone Kunsten van Angoulême, maakte Benjamin Renner voor la Poudrière de kortfilm La Queue de la souris, waarmee hij de Cartoon d’Or 2008 won. Vervolgens maakte hij, samen met Vincent Patar en Stéphane Aubier, Ernest et Célestine (César 2013 en Oscarnominatie 2014). In 2015 publiceerde hij bij Delcourt zijn strip Le Grand Méchant Renard, waarvan hij op dit ogenblik een filmbewerking voorbereidt.

Thomas Rollus - (van 24 februari tot 02 maart 2017)
Thomas Rollus

Animator - Artistiek directeur

Na het behalen van het diploma Digitale Kunsten aan het Brusselse Saint-Luc debuteerde Thomas Rollus als Motion Designer bij EscapeLab (BE). In 2006 werd hij aangeworven door Ubisoft, waar hij aanvankelijk werkt als 3D illustrator en Motion Designer en nadien als artistiek directeur voor projecten als Just Dance, Ghost Recon, en het sublieme Child of Light.


Naast zijn werk voor Ubisoft in Montreal leeft Thomas zich uit in zijn passie voor videogames in zijn studio Polypeak.

www.taketoch.be

Annette Schindler - (van 28 februari tot 05 maart 2017)
Annette Schindler

Programmator - Jury

Annette Schindler maakte naam als directeur, initiator en medeoprichter van diverse Zwitserse en internationale instellingen en festivals. Op dit ogenblik is zij algemeen directeur van Fantoche, het internationaal festival van de animatiefilm van Baden. In haar uiteenlopende activiteiten bouwde zij een uitgebreid netwerk uit in artistieke middens en in de wereld van de animatiefilm.

www.fantoche.ch/

Ligia Soare - (van 01 tot 05 maart 2017)
Ligia Soare

Jury - Programmator

Ligia werkt al sinds meer dan tien jaar als programmator en coördinator van festivals. Zij is stichtend lid van Anim’est, het internationaal festival van de animatiefilm van Boekarest. Ligia is ook actief in de promotie van de Roemeense korte animatiefilm op de Europese filmmarkten.


Voorts verzorgt zij vertalingen van films en scenario’s voor culturele instellingen, producenten en distributeurs.

www.animest.ro

Carlo Stella - (van 26 februari tot 01 maart 2017)
Carlo Stella

Producent

Carlo Stella, geboren in 1987, studeerde af aan de Bocconi universiteit van Milaan. Tot 2015 werkte hij voor de Italiaanse afdeling van Walt Disney. Daarna werd hij producent bij MAD Entertainment. Deze studio, die in 2010 werd opgericht in Napels, won in 2014 de prijs voor de beste Italiaanse studio van het jaar. Carlo was producer van L'Arte Della Felicita en werkt op dit ogenblik aan Gatta Cenerentola, een bewerking van het Assepoesterverhaal.

www.madinnaples.com/

Annick Teninge - (van 01 tot 03 maart 2017)
Annick Teninge

Producent - Professor

Annick Teninge, die al sinds 1990 actief is in de wereld van de animatiefilm, was tot 1996 adjunct van de directeur van het festival van Annecy. Vervolgens leidde zij het Animation World Network (AWN.com) in de US, tot zij in 2001 overstapte naar La Poudrière, waar zij in 2005 directrice werd. Zij zetelt geregeld in festivaljury’s en werkt mee aan de programmatie van artistieke manifestaties (Wereldtentoonstelling van Shanghai). Zij is ook lid van het animatiecomité voor de Césars.

www.poudriere.eu

Shoji Udagawa - (van 28 februari tot 02 maart 2017)
 
Virgilio Villoresi - (van 28 februari tot 03 maart 2017)
Virgilio Villoresi

Animator - Regisseur

Virgilio Villoresi werd geboren in 1970 in de buurt van Firenze. Als discipel van verschillende leermeesters werd hij vooral beïnvloed door het werk van Harry Smith, Jonas Mekas, Jack Smith en Kenneth Anger. Verder put hij inspiratie uit de Europese experimentele animatiefilm, de Amerikaanse underground scene en het avant-gardetheater. Dat alles maakte van hem een veelzijdig kunstenaar. Hij leeft en werkt in Milaan, waar hij kortfilms, videoclips en reclamespots maakt.

www.virgiliovilloresi.com

Akira Yamaguchi - (van 28 tot 03 februari 2017)

en ook...

Eugène Boitsov - Regisseur, van 03 tot 05 maart 2017
Jac Clinch - Regisseur, van 01 tot 03 maart 2017
Jac Clinch

Jac Clinch is a director, animator and writer. After completing a degree in Illustration Animation at Kingston University he was selected for MA Directing Animation at the National Film and Television School in 2014.


His debut animated short, The Alan Dimension, premiered at the 69th Cannes Film Festival in the Cinefondation selection, and was nominated for a BAFTA.


His work is humorous, inspired by scientific theories and his upbringing in the British countryside. He has recently written and directed his first live-action short, Chops.


www.vimeo.com/jclinch

Rosalba Colla - Programmator, van 01 tot 05 maart 2017
Angela Dekker - Producent, van 04 tot 05 maart 2017
Angela Dekker

Geboren Amsterdam 1959. Behaalde een Master theateronderzoek aan de Universiteit Amsterdam in 1986. Sedertdien werkt zij als free lance journalist en publiceerde zij verscheidene literaire non-fictiewerken. Zij is al jaren actief in theateronderzoek en verzorgt ook de productie van documentaires voor Filmcompagnie Schmidt & Doebele.

Daniela Dello Russo - Muzikant, van 28 tot 03 februari 2017
Franck Dion - Animator/Stripauteur/Regisseur, van 28 februari tot 02 maart 2017
Franck Dion

Franck Dion, est réalisateur, auteur et illustrateur. Il a réalisé quatre courts-métrages d’animations : L’Inventaire fantôme, (2004) Monsieur Cok (2008) Edmond était un âne (2012) et Une tête disparaît (2016). Il est également l'un des fondateurs de la société Papy3d productions. Il travaille actuellement à la réalisation d'un livre (Luna MCMX) et au développement d'un documentaire dont la production commencera à l'été prochain.


www.franckdion.net

Thomas Doebele - Regisseur, van 04 tot 05 maart 2017
Thomas Doebele

Thomas Doebele werd geboren in Amsterdam in 1954. Hij studeerde aan de Amsterdamse Filmacademie en werkte sinds 1980 als geluidsman. Vanaf 1984 voert hij ook regie. Hij werkt sinds 1980 samen met cameraman Maarten Schmidt en sinds 1984 maken zij samen documentaires over sociale onderwerpen. Van 2003 tot 2007 waren zij hoofdredacteurs van Dokwerk/Holland Doc, een distributiehuis voor documentaires.

Johan Edstrom - Producent, van 24 tot 27 februari 2017
Johan Edstrom
Jennifer Hall - Programmator, van 03 tot 05 maart 2017
Steve Henderson - Journalist, van 03 tot 05 maart 2017
Christophe Houyon - Muzikant, van 04 tot 05 maart 2017
Nari Jang - Regisseur, van 01 tot 05 maart 2017
Nari Jang
Joost Jordens - Regisseur, van 28 februari tot 01 maart 2017
Joost Jordens

Joost Jordens is a Director / 3D artist and recent graduate from the Utrecht University of the Arts (HKU), currently working at House of Secrets in Amsterdam.

www.joostjordens.tumblr.com

Raza Kamran - PR Manager, van 24 februari tot 05 maart 2017
Eugene Kim - Programmator, van 24 februari tot 02 maart 2017
Minjung Kim - Programmator, van 24 tot 27 februari 2017
Hongkyun Kim - Programmator, van 24 tot 27 februari 2017
Michael Kreitz - Muzikant, van 04 tot 05 maart 2017
Tamas Liszka - Programmator, van 01 tot 05 maart 2017
Cerise Lopez - Regisseur, van 24 tot 27 februari 2017
Philipp Maas - Regisseur, van 28 februari tot 02 maart 2017
Philipp Maas

Philipp Maas is an up-and-coming Director for Animation and Virtual Reality Experiences. His animated VR short film SONAR was selected by international festivals including Sundance and Cannes. Before specializing in VR, he gathered experience working in the German CG & VFX industry on commercials and short films. In 2016, he worked as a Layout Artist on “Dear Angelica” a critically acclaimed VR Experience by Oculus Story Studio.


www.philippmaas.com

Felix Massie - Stripauteur/Regisseur, van 28 februari tot 01 maart 2017
Felix Massie

Félix Massie maakt animatiefilms bij Nexus in London. Zijn kortfilms waren overal ter wereld te zien. Zijn In the Air is Christopher Gray werd genomineerd voor een Oscar. Massie is auteur van kinderboeken, waaronder Terry Perkins and his Upside Down Frown, dat werd uitgegeven bij Frances Lincoln. Op dit ogenblik legt hij zich toe op de realisatie van films voor Virtuele Realiteit.

www.felixmassie.co.uk

Mihai Mitrica - Programmator, van 28 februari tot 05 maart 2017
Pierre Oberkampf - Muzikant, van 25 tot 26 februari 2017
Hiroko Onoe - Programmator, van 04 tot 05 maart 2017
Kreet Paljas - Programmator, van 01 tot 05 maart 2017
Agnès Patron - Regisseur, van 25 tot 26 februari 2017
Mari-Liis Rebane - Programmator, van 02 tot 05 maart 2017
Mari-Liis Rebane

Mari-Liis Rebane (Tallinn, Estonia), is interested in new approaches in art that combine trans-media solutions and interaction between art, audiovisual media and technology. Her background is in animation film studies and new media arts. She has been involved with the oldest and biggest Animation Festival in Baltics, Animated Dreams from 2011 to 2015, from which the last 3 years she was in charge as the Festival Director. She is now contributing as an independent programme curator for film festivals and participates occasionally in the Estonian Film Fund financing committee as an independent animation expert.


www.animationfestival.no/

José Miguel Ribeiro - Animator/Regisseur, van 25 februari tot 01 maart 2017
José Miguel Ribeiro

José Miguel Ribeiro (1966, Amadora, Portugal) is a director, illustrator and teacher. In 2000, with his 25-minute film “The Suspect”, received the Cartoon D'Or. In 2012 founds, with Ana Carina, the production film company “Praça Filmes”. In the last few years he directed the stop-motion TV series for children entitled “Home things”, the short film “Sunday Drive”,the drawing animated film “Journey To Cape Verde”and the short film “Fragments” selected to short-film competition at Locarno Film Festival 2016. At this moment he is developing the animated feature “Nayola” written by Virgílio Almeida based on the play “A caixa preta” by José Eduardo Agualusa and Mia Couto, a international co-production between Portugal, Belgium, Luxembourg and Angola.

Joanna Rytel - Regisseur, van 03 tot 05 maart 2017
 
Chehwan Seo - Programmator, van 24 tot 27 februari 2017
Yiorgos Tsangaris - Programmator, 05 maart 2017
Erik Van Drunen - Programmator, van 28 februari tot 03 maart 2017
Jelle Van Meerendonk - Regisseur, van 02 tot 04 maart 2017
Jelle Van Meerendonk

In 2016 I graduated from AKV St.Joost Breda with Master of Animation. During my studies I created films that where screened in many international festivals. Around the time of making my second short film, after Erasmus semester at KASK in Ghent, I discovered the unlimited possibilities of non-realistic art. My growing interest in live drawings, human behaviour and surrounding allowed me to create untold stories, worlds. My interest is a mixture of live drawing, expressiveness and abstractionism. Moving between Netherlands and Belgium, I try to find new sources of inspiration and disseminate my art internationally.

www.jellevsdino.tumblr.com

Tünde Vollenbroek - Journalist/Programmator, van 01 tot 05 maart 2017
Mike Von Rotz - Regisseur, van 28 februari tot 01 maart 2017
Mike Von Rotz

Mike von Rotz is a 3D artist from the Netherlands. He recently graduated from the Utrecht University of the Arts (HKU) and is currently working at House of Secrets.

www.mikevonrotz.tumblr.com

Luke Youngman - Producent, van 28 februari tot 01 maart 2017
Luke Youngman

Luke Youngman werkte vijf jaar lang als producent bij Aardman en de voorbije twaalf jaar bij Nexus in London als uitvoerend producent en productieleider. Luke werkte aan kortfilms, reclamespots, muziekvideo’s en titelsequenties in alle mogelijke technieken, van beeld-per-beeld tot stereoscopische 3D, of van artisanale animatie tot interactieve websites. Tussendoor probeerde hij altijd wel weer opnieuw andere technieken uit.

www.nexusstudios.com